Перегляд зібрання за групою - Автори Kukhtyn, M. D.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 14 із 14
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Бактерицидні властивості нізину щодо тест-культур S. aureus і E. coliТруханович, Т. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Trukhanovych, T. S.; Kukhtyn, M. D.
Article17-лис-201624-бер-2017Вплив бензойної кислоти та її солей на мікробіологічні показники плодово-ягідних напівфабрикатівХміль, Р. О.; Кухтин, Микола Дмитрович; Khmil, R. O.; Kukhtyn, M. D.
Article17-лис-201624-бер-2017Вплив засобу «Ензимий» на мікробні біоплівкиШинкарук, Оксана Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Shynkaruk, O. Y.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Дослідження 17ß-естрадіолу у молоціКочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-вер-202321-лис-2023Дослідження 17ß-естрадіолу у молочних продуктахКочетова, Г. С.; Салата, В. З.; Кухтин, Микола Дмитрович; Kochetova, H. S.; Salata, V. Z.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract25-лис-202024-бер-2021Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировиниЦимбал, М. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Tsymbal, M. V.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract6-гру-202321-січ-2024Моніторинг антибактеріальних речовин у замороженій рибі імпортованої в УкраїнуКухтин, Микола Дмитрович; Кухтин, М. В.; Kukhtyn, M. D.; Kukhtyn, M. V.
Article17-лис-201624-бер-2017Мікробіологічне обґрунтування зберігання сировини для консервів упакованої під вакуумомПінчук, Б. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pinchuk, B. I.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Перспективність використання бактеріофагів для забезпечення мікробіологічної стійкості харчових продуктівВасильків, О. Б.; Кухтин, Микола Дмитрович; Vasylkiv, O. B.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Проблема залишків антибактеріальних субстанцій у замороженій рибі імпортованій в УкраїнуМалімон, З. В.; Кухтин, Микола Дмитрович; Malimon, Z. V.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Роль фагів молочнокислих мікроорганізмів у технологіях виробництва сиру і кисломолочних продуктівКарабін, Н. І.; Кухтин, Микола Дмитрович; Karabin, N. I.; Kukhtyn, M. D.
Article25-лис-201518-лют-2016Стабілізація ензимів у мийних засобахШинкарук, Оксана Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Shynkaruk, O. Y.; Kukhtyn, M. D.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Технологічна оцінка мікрофлори в процесі зберігання кефіруПилипець, Г. С.; Кухтин, Микола Дмитрович; Pulupets, G. S.; Kukhtyn, M. D.
Article17-лис-201624-бер-2017Формування біоплівки E.coli на поверхні нержавіючої сталі за температури 17 ± 1 оС з різною шорсткістюКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола Дмитрович; Kravchenyuk, K. U.; Kukhtyn, M. D.