Перегляд зібрання за групою - Автори Шутюк, В. В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатівПоцелуйко, М. В.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Poceljuko, M. V.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Conference Abstract16-лис-201725-січ-2018Дослідження процесу осмотичного зневоднення айвиШутюк, В. В.; Коваль, М. О.; Шешлюк, О. С.; Shytyuk, V. V.; Koval, M. O.; Sheshlyuk, O. S.
Conference Abstract16-лис-201725-січ-2018Дослідження технологічних режимів сушіння томатівГаврилюк, В. О.; Соловей, О. С.; Шутюк, В. В.; Gavrilyuk, V. O.; Solovei, O. S.; Shytyuk, V. V.
Article25-лис-201518-лют-2016Консервна промисловість україни: стан, тенденції та перспективи розвиткуБендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Conference Abstract27-лис-20195-лют-2020Перспективи створення фруктових соусів зі зниженою калорійністюДмитрук, Р. О.; Бендерська, О. В.; Шутюк, В. В.; Dmytruk, R. O.; Benderska, O. V.; Shutyuk, V. V.
Article17-лис-201624-бер-2017Удосконалення технології сушіння зелені петрушкиПерець, А. О.; Мурашко, К. С.; Шутюк, В. В.; Perets', A. O.; Murashko, K. S.; Shutyuk, V. V.
Article17-лис-201624-бер-2017Удосконалення технології сушіння кореню селериМурашко, К. С.; Перець, А. О.; Шутюк, В. В.; Murashko, K. S.; Perets, A. O.; Shutyuk, V. V.