Перегляд зібрання за групою - Автори Мельнічук, О. Є.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 5 із 5
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article17-лис-201624-бер-2017Вдосконалення процесу виготовлення варення, як напівфабрикату для виробництва цукатівЧебеняк, Т. А.; Мельнічук, О. Є.; Chebeniak, T. A.; Melnichuk, O. E.
Article17-лис-201624-бер-2017Використання капусти броколі для створення ферментованих продуктів харчуванняБаса, В. І. А.; Мельнічук, О. Є.; Baca, W. I. A.; Melnichuk, O. E.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Користь черешні та її використання у консервуванніСельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B.
Article17-лис-201624-бер-2017Наукові підходи до вибору процесів попередньої теплової підготовки спаржіЮськів, Г. І.; Мельнічук, О. Є.; Yuskiv, G. I.; Melnichuk, O. E.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Способи підготовки черешні для виробництва соківСельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B.