Перегляд зібрання за групою - Автори Кобаса, Ігор

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання TiO2 як добавки до пакувального матеріалу з метою подовження терміну зберігання молочної продукціїКондратьєва, Ірина; Кобаса, Ігор; Kondratyeva, Iryna; Kobasa, Igor
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Застосування тіо2 задля підвищення термінів зберігання харчової продукціїМарценюк, Володимир; Чебан, Лариса; Кобаса, Ігор; Martseniuk, Volodymyr; Cheban, Larysa; Kobasa, Ihor
Article8-жов-201521-гру-2015Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалівКобаса, Ігор; Арсеньєва, Лариса; Воробець, Марія; Чебан, Лариса; Стецюк, Ганна; Kobasa, Ihor; Arsenieva, Larysa; MariyaVorobets; Cheban, Larysa; Stecyuk, Anna
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Купажовані олії та їх фізико-хімічні властивостіСема, Оксана; Кобаса, Ігор; Sema, Oksana; Kobasa, Igor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Кількісне визначення саліцилової кислоти у пивіВоробець, Марія; Кобаса, Ігор; Третяк, Дмитро; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tretiak, Dmytro
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Люмінесцентний аналіз як експрес-метод для визначення якості шоколадуВоробець, Марія; Кобаса, Ігор; Тарабузан, Назар; Vorobets, Mariya; Kobasa, Igor; Tarabuzan, Nazar
Article8-жов-201521-гру-2015Оцінка якості соків для дитячого харчуванняВоробець, Марія; Кобаса, Ігор; Фрунза, Ірина; Vorobets, Mariya; Kobasa, Ihor; Frunza, Iryna