Перегляд зібрання за групою - Автори Ворощук, В. Я.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Вплив реологічних властивостей на зневоднення молочно білкових масШинкарик, М. М.; Ворощук, В. Я.; Кравець, О. І.; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V.; Kravets, O.
Article17-кві-199528-січ-2016Оптимальний нагрів круглої пластинки при мінімальних енергозатратах та аналіз отриманого напружено-деформованого стануВорощук, В. Я.; Козуб, І. Ю.
Article8-жов-201521-гру-2015Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових масВорощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Оцінка надійності обладнання харчової промисловостіКравченюк, Р.; Фік, М.; Ворощук, В. Я.; Kravcheniuk, R.; Fik, M.; Voroshchuk, V.
Conference Abstract7-гру-202215-лют-2023Переваги використання декантора для зневоднення казеїнуГоловач, В. Ю.; Ворощук, В. Я.; Holovach, V. Yu.; Voroshchuk, V. Y.
Article18-тра-20168-лип-2016Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорахШинкарик, М. М.; Ворощук, В. Я.; Shynkaryk, M.; Voroshchuk, V.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Система забезпечення якості продукціїРеник, В.; Червеняк, Р.; Ворощук, В. Я.; Renyk, V.; Cherveniak, R.; Voroshchuk, V.