Перегляд зібрання за групою - Автори Базар, О.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 10
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article22-кві-201018-лют-2016Види зношування деталей обладнання хрчової промисловостіБазар, О.
Article19-кві-201210-бер-2016Деформація фаршів під дією напругиБазар, О.
Article19-кві-201116-лют-2016Екологізація виробництва як стратегічний пріоритет розвитку харчової промисловостіБазар, О.
Article14-гру-201117-лют-2016Критерій оцінки конструкцій різального вузла вовчківЛясота, О.; Базар, О.
Article19-кві-201116-лют-2016Обгрунтування раціонального вибору матеріалів для харчової промисловостіБазар, О.
Article19-кві-201210-бер-2016Обгрунтування системи показників якості процесу подрібнення м’ясної сировиниБазар, О.
Article23-кві-200915-бер-2016Перевірка міцності балки за головними напруженнямиБазар, О.
Article19-кві-201116-лют-2016Перспективні види упаковки м’яса і напівфабрикатівБазар, О.
Article27-жов-201020-лют-2016Показники якості процесу подрібнення м’ясної сировиниЛясота, О.; Базар, О.
Article22-кві-201018-лют-2016Утилізація відходів мясопереробної промисловостіБазар, О.