Перегляд зібрання за групою - Автори Stoyko, I.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 15 із 15
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract21-тра-201911-чер-2019Адхократія: управлінський стиль майбутньогоСтойко, І.; Віятик, І.; Stoyko, I.; Viyatyk, I.
Article21-лис-20004-вер-2023Аналітично-експериментальне дослідження особливостей розрахунку припусків для обробки криволінійних вісей у зміщених центрахГевко, Богдан Матвійович; Стойко, Ігор Іванович; Gevko, B.; Stoyko, I.
Conference Abstract16-тра-20194-чер-2019Антибюрократичний стиль управлінняСтойко, І.; Stoyko, I.
Article29-жов-201422-січ-2016Економічне моделювання: нобелівська премія і практикаСтойко, І.; Stoyko, I.
Conference Abstract18-лис-20222-січ-2023Концепція державної політики у сфері розвитку соціально відповідального бізнесу в Україні як основа досягнення європейських стандартівБойко, Остап Богданович; Стойко, Ігор Іванович; Boyko, O.; Stoyko, I.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020Нестандартні закони Роберта Лутца (8 законів крайслер для управління готельно-рестораннм бізнесом)Стойко, І. І.; Stoyko, I.
Article10-чер-20116-лют-2016Організаційно-економічні механізми активізації розвитку туризму ТернопільщиниАндрушків, Богдан Миколайович; Стойко, Ігор Іванович; Мельник, Лілія Миколаївна; Andrushkiv, B.; Stoyko, I.; Melnyk, L.
Article24-тра-200124-лип-2023Особливості базування криволінійних вісей транспортно-технологічних систем у трьох центрахГевко, Іван Богданович; Стойко, І.; Hevko, I.; Stoyko, I.
Conference Abstract26-тра-202322-чер-2023Сертифікація: із досвіду сша у просуванні конкурентоспроможності ресторанівСтойко, Ігор Іванович; Stoyko, I.
Conference Abstract18-лис-20222-січ-2023Соціальне середовище сфери обслуговування: поточний стан та перспективиСтойко, Ігор Іванович; Долубовська, О. Р.; Stoyko, I.; Dolubovska, O.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Специфіка інновацій ресторанного бізнесуМогилевець, В.; Стойко, І. І.; Mogilevec, V.; Stoyko, I.
Conference Abstract28-кві-202216-чер-2022Чинники конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарстваСавків, М.; Басмат, І.; Стойко, І. І.; Savkiv, M.; Basmat, I.; Stoyko, I.
Conference Abstract14-тра-20203-чер-2020«Якість – безкоштовно» (14 принципів Філіпа Кросбі для управління якістю готельно-ресторанними послугами)Стойко, І. І.; Шерстюк, Роман Петрович; Stoyko, I.; Sherstiuk, R.
Conference Abstract17-жов-201731-січ-2018Інноваційна спрямованість педагогічної діяльностіСтойко, І. І.; Stoyko, I.
Conference Abstract26-тра-202322-чер-2023Інноваційні тенденції в ресторанній індустрії у сьогочасних умовахМартинова, Д. Ю.; Стойко, І. І.; Martynova, D.; Stoyko, I.