Перегляд зібрання за групою - Автори Stadnik, Igor

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 4 із 4
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article22-гру-20201-кві-2021Methods of calculation of the power for dough kneading with the use of blade-free working partСтадник, Ігор Ярославович; Пилипець, Оксана Михайлівна; Пилипець, Михайло Ількович; Піддубний, Володимир; Коломієць, Олена; Stadnik, Igor; Pylypets, Oksana; Pylypets, Mykhailo; Poddubny, Volodymyr; Kolomiiets, Olena
Article31-жов-201913-тра-2020Peculiarities of heat exchange in dough under the rotating rollers actionСтадник, Ігор Ярославович; Лясота, Оксана Михайлівна; Піддубний, Володимир Антонович; Корець, Лідія; Stadnik, Igor; Lyasota, Oksana; Poddubny, Volodymyr; Korets, Lidiya
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вивчення екструдованого кукурудзяного борошна для створення борошняних кондитерських виробів оздоровчого призначенняЛісовська, Тетяна; Деркач, Андрій Васильович; Кушнірук, Наталія; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Derkach, Andriy; Kushniruk, Natalia; Stadnik, Igor
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Визначення економічної доцільності виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням екструдованого кукурудзяного борошнаЛісовська, Тетяна; Шпилик, Олександра; Джур, Ярослава; Стадник, Ігор Ярославович; Lisovska, Tatiana; Shpilick, Alexandra; Dzhur, Jaroslava; Stadnik, Igor