Перегляд зібрання за групою - Автори Шерстюк, Роман

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 2 до 21 із 23 < назад   далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article31-жов-201619-лют-2018Виготовлення гігієнічно-профілактичної жувальної гумки (подушечок) на основі прополісу, бджолиного воску та іншої бджолопродукціїАндрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман
Articleлис-20212-жов-2022Вплив пандемії COVID-19 на розвиток туризму в Україні: проблеми та шляхи їх вирішенняШерстюк, Роман; Владимир, Ольга; Дудкін, Павло; Дудкіна, Олена; Sherstiuk, Roman; Vladymyr, Olha; Dudkin, Pavlo; Dudkina, Olena
Article202129-чер-2021До проблеми суспільної інертності громадян України, недосконалості державного управління, розмитості ідеології, безпринципності у відносинах з державами-сусідами та п’ятою колоною в УкраїніШерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Гагалюк, Ольга Іванівна
Monograph202129-чер-2021Досвід реалізації стратегії розвитку територіальних громад у постконфліктних умовахШерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Храпкіна, Валентина; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга
Articleгру-20205-вер-2021Застосування комплексу маркетингу в сфері туризму. Інструментально- методичний апарат дослідженняШерстюк, Роман; Малюта, Людмила; Ратинський, Вадим; Sherstiuk, Roman; Maliuta, Liudmyla; Ratynskyj, Vadym
Article31-тра-201731-тра-2017Концепція регіонального розвитку промисловості в умовах трансформаційної економікиАндрушків, Богдан; Співак, Сергій; Шерстюк, Роман; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга
Methodical recommendationsвер-201821-кві-2020Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»Андрушків, Богдан; Дудкін, Павло; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія; Нагорняк, Галина; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Стойко, Ігор; Федишин, Ірина; Шерстюк, Роман; Кузь, Тетяна
Article31-жов-201619-лют-2018Методологічний підхід до забезпечення сталого розвитку промислового підприємства в сучасних умовахАндрушків, Богдан; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман
Bookсер-202329-лис-2023Наукова школа Богдана Андрушківа: феномен, віхи, досягнення, філософіяШерстюк, Роман
Articleчер-202221-лип-2022Організаційна культура управління: адхократія, компетентність і лідерствоШерстюк, Роман; Стойко, Ігор; Sherstiuk, Roman; Stoyko, Igor; Паляниця, Віктор; Palyanytsya, Viktor
Article31-тра-20177-чер-2017Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контекстіНагорняк, Галина; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман
Articleчер-202116-вер-2021Пандемія – COVID-19, як явище: джерела і витоки, управлінські методи і засоби боротьби з нею (громадський контент)Андрушків, Богдан; Шерстюк, Роман; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга; Кузь, Тетяна; Гагалюк, Ольга Іванівна; Andrushkiv, Bohdan; Sherstiuk, Roman; Kyrych, Nataliia; Pohajdak, Olha; Kuz, Tetiana; Hahaliuk, Olha
Methodical recommendations201811-лют-2019Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендаціїДудкін, Павло; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Шерстюк, Роман
Conference Abstractжов-202310-лис-2023Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигмиШерстюк, Роман; Островська, Галина
Article20211-лип-2021Регіональні структури держгеокадастру в умовах адміністративно-територіальної реформи: удосконалення управління (на прикладі розвитку консалтинг-рекомендаційних послуг у сфері туристично-рекреаційної діяльності територіальних громад, - функціональні спектри)Андрушків, Богдан; Безкоровайний, Зіновій; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга; Шерстюк, Роман
Articleгру-202225-гру-2022Соціальна відповідальність бізнесу в Україні у воєнний і післявоєнний періодСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Долубовська, Ольга; Stoyko, Igor; Sherstyuk, Roman; Dolubovska, Olha
Article31-тра-201916-лип-2019Соціогуманітарний інструментарій підвищення ефективності гермінативного розвитку адміністративно-територіальної одиниціАндрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія; Погайдак, Ольга; Шерстюк, Роман; Андрушкив, Богдан; Кирич, Наталья; Мельник, Лилия; Погайдак, Ольга; Шерстюк, Роман; Andrushkiv, Bohdan; Kyrych, Nataliia; Melnyk, Liliya; Pohajdak, Olha; Sherstiuk, Roman
Book20178-бер-2019Стратегія розвитку адміністративного районуАндрушків, Богдан; Кирич, Наталя; Мельник, Георгій; Мельник, Ліля; Співак, Сергій; Паляниця, Віктор; Шерстюк, Роман
Book201714-чер-2017Стратегія розвитку адміністративного району (Концептуальні засади організації соціально-економічного розвитку адміністративного району в контексті формування добровільних об’єднань територіальних громад Лановеччини)Богдан, Андрушків; Гаєвський, Андрій; Радинський, Сергій Віталійович; Шерстюк, Роман; Владимир, Ольга Михайлівна; Метеленко, Наталя; Кирич, Наталя; Мельник, Лілія Миколаївна; Паляниця, Віктор; Кухній, Леся; Бойко, Остап; Мариненко, Наталія Юріївна; Мельник, Георгій; Співак, Сергій; Погайдак, Ольга; Стойко, Ігор; Малюта, Людмила; Пешко, Анатолій
Articleчер-20232-сер-2023Сучасні тренди і перспективи у ресторанній індустріїСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman