Перегляд зібрання за групою - Автори Покотило, Олег

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 2 до 16 із 16 < назад 
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Біологічно активна харчова добавка із збалансованим складом пнжк родин омега-3, 6 та 9Покотило, Олег; Витрикуш, Юлія; Ярошенко, Тетяна; Pokotylo, Oleh; Vytrykusch, Julija; Tetiana, Yaroshenko
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Використання біологічно активного йоду у технології хлібо-булочних виробівПротасевич, Юрій; Покотило, Олег; Protasevych, Yuriy; Pokotylo, Oleh
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Вплив йоду на жирнокислотний склад ліпідів сироватки крові самців білих щурів з ожиріннямКопчак, Наталія Григорівна; Покотило, Олег; Герасимів, Максим; Роган, Ірина; Адамішин, Ольга; Мультан, Ростислав; Kopchak, Nataliia; Pokotylo, Oleh; Herasymiv, Maksym; Rohan, Iryna; Adamishyn, Olha; Multan, Rostyslav
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Вплив технологічної обробки на вміст нітратів у овочахОчкурьова, Христина; Покотило, Олег; Ochkurova, Christina; Pokotylo, Oleg
Article8-жов-201521-гру-2015Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загрозаПокотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya
Article19-тра-201521-січ-2016Динаміка мікробіологічного і денітрифікуючого процесів у технології соління огірківКухтин, Микола Дмитрович; Покотило, Олег; Мельнічук, Оксана Євстахівна; Сельський, Володимир Романович; Kukhtyn, Nicholas; Pokotylo, Oleg; Melnychuk, Oksana; Selskyi, Vladimir
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванніПавлович, Марія; Покотило, Олег; Кравчук, Лариса; Pavlovich, Mariya; Pokotylo, Oleg; Kravchuk, Larysa
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Зміни рн і овп у овочевих соках при зберіганніПокотило, Олег; Колихалін, Олександр; Пщпович, Дарія; Pokotylo, Oleg; Kolykhalin, Oleksandr; Popovych, Daria
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Католітна воднева вода як джерело електронів для здорового довголіттяБоднарчук, Григорій; Шкоропад, Назар; Покотило, Олег; Bodnarchuk, Hrihoriy; Shkoropad, Nazar; Pokotylo, Oleh
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Купаж олій з підвищеним вмістом омега-3 ПНЖКЖебрацький, Ростислав; Покотило, Олег; Zhetratsky, Rostislav; Pokotylo, Oleg
Article8-жов-201521-гру-2015Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотПокотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Рн і овп молока в процесі скисанняПокотило, Олег; Радчук, Ольга; Бальковський, Володимир; Pokotylo, Oleg; Radchuk, Olha; Balkovsky, Volodimir
Article8-жов-201521-гру-2015Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавокПокотило, Олег; Козак, Дарія; Коваль, Марія; Ярошенко, Тетяна; Матіяш, Оля; Pokotylo, Oleg; Kozak, Darius; Koval, Marya; Yaroshenko, Tatiana; Matiyash, Olga
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Сучасні технології виробництва та економічний вплив на якість і безпеку продовольчих товарівПокотило, Олег; Новіков, Ілля; Pokotylo, Oleg; Novikov, Ilya
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Функціональний йогурт із біологічно активним йодомПокотило, Олег; Лиховида, Володимир; Лазарюк, Валерій Володимирович; Pokotylo, Oleh; Lychovyda, Volodymyr; Lazarjuk, Valeryi