Перегляд зібрання за групою - Автори Кузь, Тетяна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 4 із 4
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Methodical recommendationsвер-201821-кві-2020Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»Андрушків, Богдан; Дудкін, Павло; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія; Нагорняк, Галина; Островська, Галина; Паляниця, Віктор; Стойко, Ігор; Федишин, Ірина; Шерстюк, Роман; Кузь, Тетяна
Articleчер-202116-вер-2021Пандемія – COVID-19, як явище: джерела і витоки, управлінські методи і засоби боротьби з нею (громадський контент)Андрушків, Богдан; Шерстюк, Роман; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга; Кузь, Тетяна; Гагалюк, Ольга Іванівна; Andrushkiv, Bohdan; Sherstiuk, Roman; Kyrych, Nataliia; Pohajdak, Olha; Kuz, Tetiana; Hahaliuk, Olha
Articleлип-202019-лют-2021Формування територіальних громад як базового елементу системи місцевого самоврядування в УкраїніКузь, Тетяна; Кузь, Татьяна; Kuz, Tetiana
Articleлис-20216-жов-2022Функціональні механізми об’єднаних територіальних громад у контексті розгляду парадигми спільнотКузь, Тетяна; Малюта, Людмила; Гагалюк, Ольга Іванівна; Kuz, Tetiana; Maliuta, Liudmyla; Hahaliuk, Olha