Перегляд зібрання за групою - Автори Бейко, Людмила

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 10 із 10
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання насіння льону в харчовій промисловостіЛялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Юрій, Федорів; Ярослав, Фрей; Lialyk, Anastasiia; Beyko, Ludmila; Yurii, Fedoriv; Yaroslav, Frei
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Замінники цукру у консервованій продукціїБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Федорів, Юрій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Fedoriv, Yurii
Conference Abstract22-вер-202219-жов-2022Збачанення хлібопродуктів біологчно активними речовинамиБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; П'яла, У.; Beyko, L.; Lyalyk, A.; Pyala, U.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Консервування десертних овочівТретяк, Христина; Бейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Tretiak, Ch.; Beyco, L.; Lialyk, A.
Article8-жов-201521-гру-2015Консервування дикорослої сировиниБейко, Людмила; Beyko, l.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Консервування лікарських рослинБейко, Людмила; Олексів, Валентина; Beyko, Ludmila; Oleksiv, Valentina
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Консервування фруктових соусівЛялик, Анастасія; Бейко, Людмила; Lyalik, Anastasiya; Beyko, Ludmila
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Соуси та маринади у консервованій продукціїБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Фрей, Ярослав; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Frei, Yaroslav
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Стан та перспективи розвитку консервної промисловості УкраїниГаниш, Василь; Ковальчук, Тетяна; Бейко, Людмила; Hanysh, V.; Kovaltshuk, T.; Beyco, L.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Фруктові консерви у харчовій промисловостіБейко, Людмила; Лялик, Анастасія; Томашівський, Віталій; Beyko, Ludmila; Lialyk, Anastasiia; Tomashivskii, Vitalii