Перегляд зібрання за групою - Приналежності Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 20 із 25  далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article8-жов-201521-гру-2015Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембранДейниченко, Григорій; Крамаренко, Дмитро; Мазняк, Захар; Deinychenko, Grigorii; Kramarenko, Dmytro; Maznyak, Zahar
Conference Abstract18-тра-20171-лис-2017Визначення раціональних параметрів ефективності процесу ультразвукової гомогенізації молокаПостнов, Г.; Червоний, В.; Постнова, О.; Postnov, Gennady; Chervonyi, Vitalii; Postnova, Olga
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Використання заморожених напівфабрикатів для приготування напою смузіСоколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктівПотапов, Володимир; Євлаш, Вікторія; Potapov, Volodymyr; Evlash, Viktoriya
Article17-лис-201624-бер-2017Динаміка імунологічних показників у дітей у процесі вживання борошняних виробів із цільного зерна пшениці з додаванням гідролізату з молюсківКрамаренко, Д. П.; Kramarenko, D. P.
Article8-жов-201521-гру-2015Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тістаЛісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна; Шпилик, Олександра; Lisovskaya, Tatiana; Chorna, Nina; Shpilick, Alexandra
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Дослідження впливу різних жирів на властивості печиваЮрченко, Світлана; Краскова, Олена; Iurchenko, Svitlana; Kraskova, Olena
Article8-жов-201521-гру-2015Дослідження процесу заморожування м’якого морозиваЗолотухіна, Інна; Zolotukhina, Inna
Article19-тра-201521-січ-2016Дослідження процесу просолювання оселедця атлантичного під впливом ультразвукуПостнов, Геннадій; Яковлєв, Олег; Червоний, Віталій; Postnov, Gennady; Yakovliev, Oleg; Chervonyi, Vitalii
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості дитячого пюре представленого на ринку м. ХарківСоколова, Є. Б.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Sokolova, Ye. B.; Ababova, A. G.; Matko, B. C.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості кисломолочного сиру представленого на ринку м. ХарківСоколова, Є. Б.; Василець, К. К.; Губська, М. О.; Sokolova, Ye. B.; Vasylets, K. K.; Hubska, M. A.
Conference Abstract11-жов-201728-жов-2017Дослідження якості морозива представленого на ринку УкраїниПіддубний, В. В.; Абабова, А. Г.; Матко, Б. С.; Piddybnyi, V. V.; Ababova, A. G.; Matko, B. S.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Контроль та управління технологічним процесом виробництва формованої продукції на основі борошна пшеничного гідротермообробленогоХаустова, Тетяна; Усенко, Микола; Khaustova, Tetyana; Usenko, Mykolay
Article17-лис-201624-бер-2017Новий фарш для млинців з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівГіренко, Н. І.; Крамаренко, Д. П.; Hirenko, N. I.; Kramarenko, D. P.
Article19-тра-201521-січ-2016Оцінка ефективності наукової розробкиДейниченко, Георгій; Золотухіна, Інна; Сефіханова, Катерина; Deynychenko, Grigory; Zolotukhina, Inna; Sefikhanova, Kateryna
Conference Abstract18-тра-20171-лис-2017Перспективи використання добавок з гідробіонтів для стабілізації структури фаршевих напівфабрикатів під час заморожуванняКрамаренко, Д. П.; Гіренко, Н. І.; Kramarenko, D. P.; Hirenko, N. I.
Article8-жов-201521-гру-2015Перспективні технології отримання високоенергетичних емульсійПостнов, Геннадій; Червоний, Віталій; Postnov, Gennady; Chervonyi, Vitalii
Article18-тра-20168-лип-2016Підвищення енергоефективності систем термо-вологісної обробки харчових продуктівПотапов, В. О.; Мольский, О. С.; Грицюта, Є. С.; Potapov, V. O.; Molskyi, O. S.; Gritsuta, E. S.
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Розробка елементів системи насср для впровадження в ресторані італійської кухніКозлова, Катерина; Колеснікова, Марина; Kozlova, Kateryna; Kolesnikova, Maryna
Conference Abstract10-жов-201915-лис-2019Розробка та впровадження технології структурованих заморожених напівфабрикатів із молочної сировиниДацько, Світлана; Нагорний, Олександр; Datsko, Svitlana; Nahornyy, Oleksandr