Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Приналежності Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 1 до 20 із 107
далі >
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Handbook
2021
9-жов-2021
Biochemistry (Structural biochemistry)
Kopchak, Nataliia
;
Lisovska, Tetiana
;
Pokotylo, Oleh
;
Vichko, Olena
Master Thesis
2021
30-гру-2021
Вдосконалення споживчих властивостей булочок із зниженою кислотністю із розробленням проекту цеху
Тонкевич, Тетяна Михайлівна
;
Tonkevych, Tetyana
Master Thesis
2021
26-гру-2021
Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів
Марко, Діана Борисівна
;
Marko, Diana
Master Thesis
2021
30-гру-2021
Виділення нативних біоактивних пептидів з α S1 - казеїну з проектуванням цеху з виробництва вершкового масла і спредів з переробкою вторинної сировини
Бойко, Любов Василівна
;
Boiko, Liuba
Master Thesis
2021
26-гру-2021
Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості
Лановий, Роман Богданович
;
Lanovyi, Roman
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Гіпоалергенне молоко на основі нативного казеїну
Борис, Любов Ігорівна
;
Borys, Liubov Ihorivna
Master Thesis
2021
28-гру-2021
Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба
Хмеляр, Антон Богданович
;
Khmelyar, Anton
Master Thesis
2021
29-гру-2021
Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв
Лобур, Максим Борисович
;
Lobur, Maksym
Master Thesis
2021
27-гру-2021
Дослідження впливу підкислювачів на збудників хвороб хліба
Войтко, Христина Володимирівна
;
Voitko, Khrystyna
Master Thesis
2021
26-гру-2021
Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цеху
Спас, Оксана Дмитрівна
;
Spas, Oksana
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цеху
Білоус, Олеся Миколаївна
;
Bilous, Olesia Mykolaivna
Master Thesis
2022
7-січ-2023
Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництва
Шкоропад, Назар Юрійович
;
Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master Thesis
2022
30-гру-2022
Дослідження змін у молоці питному за впливу різної теплової обробки з проектуванням цеху виробництва молока питного з какао
Базар, Оксана Станіславівна
;
Bazar, Oksana Stanislavivna
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини
Цимбал, Марія Володимирівна
;
Tsymbal, Mariia Volodymyrivna
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Дослідження корелятивних зв’язків між окисно-відновним потенціалом та рН соків
Похно, Іванна Адамівна
;
Pokhno, Ivanna Adamivna
Master Thesis
2020
28-гру-2020
Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цеху
Олекшій, Надія Степанівна
;
Olekshii, Nadiia Stepanivna
Master Thesis
2021
26-гру-2021
Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужності
Гайдамака, Михайло Васильович
;
Haidamaka, Mykhailo
Master Thesis
2021
30-гру-2021
Застосування борошна кокосового в технології кисломолочних напоїв із розробленням проекту цеху
Гітель, Діана Михайлівна
;
Gitel, Diana
Master Thesis
2020
30-гру-2020
Комбінований сирковий продукт з гідролізатом концентрату сироваткових білків
Пержило, Уляна Василівна
;
Perzhylo, Uliana Vasylivna
Methodical recommendations
2021
9-жов-2021
Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах
Копчак, Наталія Григорівна
;
Kopchak, Nataliia
;
Карпик, Галина Вікторівна
;
Karpyk, Halyna Viktorivna
;
Кравченюк, Христина Юріївна
;
Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna
;
Назарко, Ірина Степанівна
;
Nazarko, Iryna Stepanivna