Перегляд зібрання за групою - Приналежності Одеська національна академія харчових технологій

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article14-гру-201117-лют-2016Визначення форм зв’язку вологи в йоштіМельнічук, О.; Щвець, О.; Сторожук, В.
Article20-кві-201629-тра-2016Новітні технології та обладнання у ресторанній галузіДишкантюк, О. В.; Калугіна, Ю. Г.
Article3-бер-200317-січ-2021Поліпшення динамічних властивостей автоматичних клинопасових варіаторів транспортних засобівАрхангельський, Г.; Дубинець, А.; Arkhangelsky, H.; Dubinets, O.
Article20-кві-201629-тра-2016Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу стравиФедоренко, К.; Fedorenko, K.
Article14-тра-200824-тра-2016Розробка технології фруктових дієтичних консервівМельнічук, О.; Гащук, О.; Сторожук, В.
Article20-кві-201629-тра-2016Теоретичне дослідження технологічних процесів пластифікатора ВВ-ПМЛМакаринський, В.; Makarinskiy, V.
Handbook201811-січ-2019Інноваційні технології і дизайн парфумерно-косметичних продуктівІванова, Л.О.; Шарахматова, Т.Є.; Іваненко, Є.В.