Перегляд зібрання за групою - Приналежності Національний університет харчових технологій

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 20 із 60  далі >
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article19-кві-201116-лют-2016How to eat fast food without harm for healthСабірова, О.
Article22-кві-201018-лют-2016Адсорбційне очищення соку столового буряка від нітрат-іонівШейко, Т. В.
Article22-кві-201018-лют-2016Адсорбція високомолекулярних колоїдних речовин із яблучного соку шунгітомКриворотенко, А.
Article22-кві-201018-лют-2016Адсорбція високомолекулярних колоїдних речовин із яблучного соку шунгітомКриворотенко, А. В.
Article23-кві-200915-бер-2016Актуальність виробництва вершкового масла з порошком квіткового пилкуКресь, Н.
Article22-кві-201018-лют-2016Антимікробні властивості поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus K-4 і Rhodococcus erythropolis ЕK-1Конон, А.; Скочко, А.
Article19-кві-201116-лют-2016Барабанний водовідділювачЛюлька, О.
Article22-кві-201018-лют-2016Вибір методу оптимізації залежно від характеру цільової функціїСамойліченко, І.
Article19-кві-201116-лют-2016Вивчення процесу змочування шунгітаШейко, Т.
Article22-кві-201018-лют-2016Виготовлення білково-збивного печива на основі цукрозамінників нового покоління як продукт оздоровчого та профілактичного призначенняБадрук, В.
Article25-кві-201726-лип-2017Визначення ефективності пневмосепарування в лабораторному аспіраційному каналіЧорний, В. М.; Chornyi, V.
Article24-кві-201427-лют-2016Визначення механізму забруднення ультрафільтраційних мембран при розділення післяспиртової зернової бардиКорнієнко, Л. В.; Бусигін, О. В.; Тростянський, Є. Д.; Kornienko, L.; Bysugin, O.; Trostans’kij, E.
Article24-кві-201427-лют-2016Визначення транспортних параметрів мембранКиричук, І.; Kyrychuk, I.
Article5-гру-201211-лют-2016Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2Ковальов, О.; Логвінський, Р.; Федорів, В.
Article19-кві-201116-лют-2016Вловлювач важких домішок з транспортерно-мийної водиПроцюк, Ю.
Conference Abstract25-кві-201918-чер-2019Вплив вологості насіння люпину на ефективність його лущенняЛаскава, К. В.; Laskava, K. V.
Article22-кві-201018-лют-2016Вплив магнітного поля на активність ферментівКалиновська, Л.; Ткаченко, Д.
Article5-гру-201211-лют-2016Вплив способів і технологій сушіння на споживчі якості сушених харчових продуктівШутюк, В.; Турчин, В.; Василів, В.
Article28-гру-200427-сер-2020Вплив частоти та форми циклу навантажування на високотемпературну тріщиностійкість покриття біметалевого ролика МБЛЗЯсній, Петро Володимирович; Марущак, Павло Орестович; Ващенко, О.; Yasniy, P.; Maruschak, P.; Vashenko, O.
Article25-кві-201726-лип-2017Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хлібаЧорний, В. М.; Chornyi, V.