Перегляд зібрання за групою - Приналежності Білоцерківський національний аграрний університет, Україна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 8 із 8
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article17-лис-201624-бер-2017Аналіз споживацьких вподобань студентської молоді за вибору молочної продукції з метою створення нових молочних напоївГребельник, О. П.; Коваль, В. Є.; Hrebelnyk, O. P.; Koval, V. Y.
Conference Abstract24-тра-202319-лип-2023Гідрохімічні показники води басейнового комплексу Білоцерківського НАУ за вирощування австралійського червоноклешневого раку Cherax quadricarinatusЖарчинська, В. С.; Гриневич, Н. Є.; Zharchynska, V. S.; Hrynevych, N. E.
Conference Abstract28-лис-201818-лют-2019Застосування гедонічної шкали оцінювання за розроблення нових кисломолочних продуктівГребельник, О. П.; Надточій, В. М.; Hrebelnyk, O. P.; Nadtochii, V. M.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Значення абіотичних факторів під час вирощування Cherax quadricarinatusГриневич, Н. Є.; Жарчинська, В. С.; Шарига, В. С.; Grynevych, N. E.; Zharchynska, V. S.; Shariga, V. S.
Conference Abstract20-тра-202123-чер-2021Моніторинг та встановлення таксономічного спектру фітопланктону рибницьких ставівГриневич, Н. Є.; Присяжнюк, Н. М.; Бублик, О. О.; Смоляр, К. Г.; Grynevych, N. E.; Prysyazhnyuk, N. M.; Bublyk, O. O.; Smolyar, K. G.
Article19-лис-20141-лют-2016Особливості протікання ферментації козиного молокаГребельник, О. П.; Hrebelnyk, O. P.
Article19-лис-20141-лют-2016Оцінка якості йогурту залежно від тривалості зберіганняНадточій, В. М.; Nadtochiy, V. M.
Article8-жов-201521-гру-2015Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походженняПриліпко, Т.; Букалова, Н.; Prilipko, T. M.; Bukalova, N. V.